fbpx

01.03.2019

Проблеми и знаци за кои мажите треба гласно да зборуваат

Мажите е најтешко да ги однесете на лекар. Голем број истражувања потврдуваат дека дури 60% од мажите трпат болка, без притоа...

01.03.2019

Аеробен vs. Анаеробен тренинг

Сигурно се прашувате каков вид на тренинг е најдобар за да ги намалите вишокот килограми. Доколку Вашата цел е да ги...

01.03.2019

КАКО ДА СЕ ОСЛОБОДИТЕ ОД ЦЕЛУЛИТОТ?

Да, можете да се ослободите од целутот доколку сте упорни и следите неколку битни правила: 1. НАЈПРВО, ОТСТРАНЕТЕ ГО ШЕЌЕРОТ ОД...

01.03.2019

Зошто Кардио?

Кардио. За некои поединци е страст, за други само застрашувачки збор. Како и да е, кардиоваскуларниот тренинг е клучна компонента која...

01.03.2019

Можете ли да ослабете без да броите калории?

Макро диетата, исто така позната и како IIFYM (If It Fits Your Macros) претставува план за исхрана каде наместо калориите го...