fbpx

Антицелулитна масажа

Физиотерапевти:

Целулитот претставува акумулација на течности и маснотии во најдлабокиот слој на кожата.Иако обично се смета за естетски проблем , доколку не се лекува на време и на соодветен начин,целулитот може да стане здравствен проблем.

Антицелилитната масажа се разликува од класичната масажа во специфичните движења.

По антицелулитниот третман,кожата станува помазна и поцврста.

Со цел да се постигнат долгорочни резултати,се препорачува редовна масажа.

Антицелулитната масажа во комбинација со правилна исхрана и редовно вежбање,е најдобрата формула за отстранување на целулитот.

Цени
Пакет од 10 антицелулитни масажи 4000 ден.
Пакет од 10 антицелулитни масажи со врапинг 6000 ден.