fbpx

Спа

Одличен начин да заборавите на стресот и акумулираниот замор од работниот ден . Место за опуштање и смирување. Сауната е идеална вежба за срцето , парната бања зрачи топлина околу 45 ° С при влажност на воздухот блиску до 100% – најдобри услови за регенерација, инфрацрвената сауна помага при регенерација на сврзните ткива и е идеална за спортисти ( за мускулниот и коскениот систем).

  • Финска сауна
  • Инфрацрвена сауна
  • Парна бања
  • Релакс зона
  • Финска кофа со ладна вода