fbpx

Релакс масажа

Релакс масажата е вистински избор доколку на Вашето тело му е потребно опуштање.Покрај тоа,оваа масажа благотворно делува на намалување на болките и ослободување од стресот,истовремено подобрувајќи ја цикулацијата и враќајќи ја позитивната енергија.

Кожата ја добива магијата на свиленкастиот сјај,а телото добива целосно продлабочување на физичката и менталната благосостојба.

Релакс масажата се препорачува за чувство на опуштеност,освеженост и смиреност.

25 минути = 800мкд

50 минути = 1.200 мкд

Пакет од 5 релакс масажи = 4.800мкд

Пакет од 8 релакс масажи = 6.720мкд