fbpx

04.10.2021

Акупунктура: како функционира и кои се нејзините придобивки

Што е акупунктурата?   Акупунктурата вклучува вметнување на тенки игли низ Вашата кожа во некои точки на Вашето тело. Таа најчесто...

07.09.2021

5 работи кои ќе ве мотивираат да почнете со вежбање

Одлучност, упорност и мотивација – трите клучни работи кои ќе ве водат низ процесот на вежбање, без разлика дали преферирате трчање,...

04.08.2021

Најпопуларни типови на масажи и нивниот придонес за подобро здравје

Во текот на летниот период сите ние се обидуваме да практикуваме некоја физичка активност, но понекогаш забораваме на една подеднакво важна...

09.11.2020

Коронавирус – Колку е безбедно вежбањето во фитнес сала?

Коронавирус- колку е безбедно вежбањето во Фитнес сала?   Изминатата година беше збунувачка за сите посетители на фитнес центрите. На почетокот...

25.06.2020

Протокол за работа на Синерџи Фитнес Центар

Сите вработени, клиенти и посетители на Фитнес Центарот мораат да ги почитуваат мерките за превенција и заштита од Коронавирусот Covid-19:  ...

20.03.2020

Фитнес рутина во домашни услови

Ова се црни денови за сите фитнес приврзаници. Меѓутоа,  одржувањето на фитнес рутина во оваа криза е премногу важно. Анксиозноста и...