fbpx
Ценовник
ФИТНЕС
Месечна карта за мажи 3.300 ден.
Месечна карта за жени 2.750 ден.
3 месечна карта (15% попуст) за мажи 8.000 ден.
3 месечна карта (15% попуст) за жени 7.000 ден.
12 МЕСЕЧНА КАРТА (30% ПОПУСТ) 27.000 ден.
Off peak 1.800 ден.
Месечна карта (3 посети неделно) 2.500 ден.
Неделна карта 1.200 ден.
Една посета 500 ден.
СПА
Една посета 600 ден.
Месечна карта 3.000 ден.

СПА (ДОПЛАТА)

Месечна карта-доплата на друга услуга 1.000 ден.
ФИТНЕС + СПА
Една посета 800 ден.
Месечна карта 4.400 ден.
3 месечна карта (15% попуст) за мажи 11.000 ден.
3 месечна карта (15% попуст) за жени 9.500 ден.
6 месечна карта (20% попуст) 21.000 ден.
12 месечна карта (30% попуст) 36.000 ден.
Off peak 2.800 ден.
Месечна карта (3 посети неделно) 3.500 ден.
Неделна карта 1.500 ден.
персонален тренер
6 персонални тренинзи 3.500 ден.
12 персонални тренинзи 6.500 ден.
24 персонални тренинзи 12.000 ден.
10 персонални тренинзи + месечна карта фитнес 7.500 ден.
10 персонални тренинзи + месечна карта фитнес за 2 лица 10.000 ден.
Групни активности Месечна карта
Една посета 250 ден.
10 посети 1.500 ден.
12 посети 1.800 ден.
20 посети 2.800 ден.
Групни активности за деца 1.200 ден.
Родител + дете 2.400 ден.
Масажи
Релакс масажа 25 минути 800 ден.
Релакс масажа 50 минути 1.200 ден.
Спортска масажа 25 минути 1.000 ден.
Спортска масажа 50 минути 1.500 ден.
Медицинска масажа 60 минути 1.400 ден.
Акупресура 60 минути 1.400 ден.
Акупунктура 600 ден.
Акупунктура (додаток на масажа) 400 ден.
Лимфна дренажа (целосна) 1.000 ден.
Лимфна дренажа (парцијална) 550 ден.
Кинези тејпинг 600 ден.
Кинези тејпинг (додаток на масажа) 400 ден.

ПАКЕТИ

Релакс масажа 50 минути - Пакет 5 масажи (20% попуст) 4.800 ден.
Релакс масажа 50 минути - Пакет 8 масажи (30% попуст) 6/720 ден.
Спортска масажа 50 минути - Пакет 5 масажи (20% попуст) 6.000 ден.
Спортска масажа 50 минути - Пакет 8 масажи (30% попуст) 8.400 ден.
Антицелулитни масажи - Пакет 10 масажи 4.000 ден.
Акупунктура - Пакет 10 сесии 5.000 ден.
Лимфна дренажа - Пакет 10 сесии 5.000 ден.
Пакет од 10 медицински масажи 9.000 ден.