fbpx

Контакт

За подетални информации во врска со нашите услуги, барајте нè на долунаведените телефонски броеви или пак пишете ни порака.

A

ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври) Види мапа

T

02 24 40 025

02 24 40 005

072 23 66 26

E

info@synergyfitness.com.mk

Работно време

Пон-Пет 07-22ч

Саб 10-22ч

Нед 10-18ч