fbpx

Endospheres®

Физиотерапевти:

Endospheres® е третман со кој со пријатна масажа, без никаква болка, целулитот се топи, мускулниот тонус се подобрува, а обемот во сантиметри на колковите и задникот се намалува.

Ендосферата врши длабока масажа на ткивата која има 5 главни придобивки:

Дренира;

Ја подобрува циркулацијата на крвта;

Анестезира и реструктуира;

Ја измазнува површината на кожата;

Го зголемува тонусот на мускулите.

Потребни се 12 третмани за да го воочите вистинскиот резултат кој го нуди Ендосферата. Ефектите од третманите се задржуваат најмалку 6 месеци по завршување на истите.

Третманите се прават на растојание од 72 часа.

 

За овој третман потребно е да се пополни формулар на согласност кој треба да се потпише пред започнување со третамнот.