fbpx

Спортска масажа

Спортската масажа е наменета за сите оние кои се обидуваат да ја подобрат својата сила,издржливост,еластичност и брзина.

Со длабоки и динамични движења,се опушта вашето тело,а истовремено се зајакнуваат парцијалните делови на кои се изведува масажата.

Спортската масажа е  добра за  лица со повреди,хронични болки или ограничен опсег на движења,придонесувајќи за опуштање на мускулите,тетивите и лигаментите,резултирајќи со благопријатно физичко и психичко дејство на телото.

Спортската масажа е најдобар начин да се забрза закрепнувањето на мускулите после добар тренинг,без разлика дали сте професионални спортисти или рекреативци.

25 минути = 1.300мкд

50 минути = 1.800мкд

Пакет од 5 спортски масажи = 7.200мкд

Пакет од 8 спортски масажи = 8.400мкд