fbpx

Биди посилна, биди подобра, заедно со Synergy Fitness & Spa!

Денес го славиме извонредниот придонес на жените во општеството, како ѝ инспиративната улога во борбата за своите права, како чекор кој секојдневно го надминува својот потенцијал.

 

Како да го изберете идеалниот подарок за овој посебен ден, но и да заштедите време?

 

Прво, треба да ја категоризирате жената на која сакате да и подарите подарок – дали тоа е Вашата мајка, баба, сестра, пријателка или пак, колешка, или пак на сите нив.

Потоа, доаѓа ред на избор на идеалниот подарок. За да ги „избегнете“ класичните подароци, ние ви подготвиме две промоции.

Првата промоција е наменета за сите физички активни жени кои сакаат, а таа гласи вака – 3 месеци фитнес и 12 персонализирани тренинзи по цена од 8.000 ден.

Но исто така, ја подготвивме и следната промоција – 10 антицелулитни масажи и 10 посети на спа центар по цена од 4.000 ден.

Количините на овие две промоции се ограничени и се валидни за уплати само на 08.03.2022.

 

Да не заборавиме дека време за дарување е секој ден, не само денес, па токму поради тоа, во текот на целиот месец ги имаме следните ваучери кои може да ги подарите за уживање и релаксација:

 

  • Спортска масажа на цело тело и 2 часа посета на спа зона по цена од 1.500 ден.
  • Медицинска масажа на цело тело и 2 часа посета на спа зона по цена од 1.400 ден.
  • Релакс масажа на цело тело и 2 часа посета на спа зона по цена од 1.200 ден.

 

И за крај, наједноставната, но за многумина и најдрагата честитка – Ви посакуваме Среќен 8ми март!