fbpx

Мадеротерапија

Физиотерапевти:

Мадеротерапијата се заснова на повторливи движења кои сеизведуваат со дрвени инструменти. Овие внимателно изработени дрвени инструменти можат да извршат притисок врз проблематичните области и како резултат на тоа, масните наслаги и фиброзниот целулит се распаѓаат и се исфрлаат со другите токсини.