fbpx

Статиите кои ја содржат ознаката "Физичка активност"

20.02.2024

Зошто групното вежбање е одличен почеток за почетници?

Воведување на фитнес рутина во вашето секојдневие може да биде голем предизвик. Ако не сте редовен клиент во теретана, одењето за...

20.11.2023

Фитнес за секоја возраст!

Не е важно на која возраст сте, што работите, колкава килажа имате или какво е вашето фитнес тело во моментот –...

07.09.2021

5 работи кои ќе ве мотивираат да почнете со вежбање

Одлучност, упорност и мотивација – трите клучни работи кои ќе ве водат низ процесот на вежбање, без разлика дали преферирате трчање,...

04.08.2021

Најпопуларни типови на масажи и нивниот придонес за подобро здравје

Во текот на летниот период сите ние се обидуваме да практикуваме некоја физичка активност, но понекогаш забораваме на една подеднакво важна...