fbpx

Статиите кои ја содржат ознаката "Problemi"

01.03.2019

Проблеми и знаци за кои мажите треба гласно да зборуваат

Мажите е најтешко да ги однесете на лекар. Голем број истражувања потврдуваат дека дури 60% од мажите трпат болка, без притоа...