fbpx

Привилегии од


членството кај нас


  • Професионален кадар
  • Health Bar
  • Најнова опрема
  • Паркинг простор
  • Фитнес сала со површина од 1000 метри квадратни
  • Посебни делови за: аеробен ( кардио ) тренинг, кружен тренинг, за слободни тежини ( специјално гумиран под ), дел за партер вежби
  • туш кабини, тоалети, фенови за коса, гелови за туширање во кабините
  • 120 сандачиња со клуч кој го добивате на рецепција

Правилник на Synergy Fitness and Spa

Политика за достава на производи / овозможување услуги

Политика на поврат на средства

Пополни го формуларот и плати онлајн

Вашите лични податоци ќе бидат искористени за процесирање на оваа нарачка, за подобро корисничко искуство за користење на нашиот веб сајт, и за други намени наведени во нашата политика за приватност.