fbpx

Power cardio

со Бојана Петровиќ Алексова

 Вторник/Четврток/Сабота  20ч.

Power Cardio е програма за високо-согорување на масните наслаги и помага при губење на тежината и обликување со дополнителен фокус на стомачните. Таа е базирана на интензивни тренинзи кои вклучуваат силни движења, како што се jump squats, jumping lunges and burpees and advanced abs. Тоа е супер-скратена програма дизајнирана да се трансформира.

Придобивки

  • Овозможува брзо и ефикасно тренирање со цело тело
  • Подобро кардио и мускулна маса
  • Помага да се изгради цврсто јадро
  • Го вклучува целото тело