fbpx

Групни активности

Glute Factory со Драган

Понеделник, Среда и Петок 19:00ч

Аеробик со Емилија

Вторник и Четврток 19:00ч Сабота 10:00ч

Гимнастика за деца со Ратко Штерјовски

Вторник и Четврток 17:00ч и 18:00ч

Wake up Pilates со Емилија

Понеделник, Среда и Петок 08:00ч

PIYO со Стојка

Понеделник, Среда и Петок 07:15ч

Spinning

Понеделник, Вторник, Среда, Четврток и Петок 18:00ч

Total Body Blast со Валентино

Понеделник, Среда и Петок 17:00ч и 18:00ч