fbpx
Следи го твојот

Инстинкт

Фитнес Фитнес
fitnes
Изговорите не согоруваат

Калории

Групни активности Групни активности
fitnes
Подготви се за

Успех

Третмани Третмани
fitnes
Опушти го секој дел од

Телото

Масажа и спа Масажа и спа
fitnes

За нас

Спортскиот центар Synergy Fitness & Spa е отворен на 21.01.2015. Центарот е опремен со најсовремени апарати и технологија кои ќе Ви озвозможат совршен тренинг и загарантирана релаксација.

Фитнес салата е со дневна светлина, пространа, со висина поголема од стандардната, професионална вентилација, опремена со комплетната и најсовремена програма на TECHNOGYM. За Вас се грижат високо квалификувани инструктори и тренери кои ќе Ви помогнат да го постигнете саканиот резултат.

fitnes sala

Фитнес сала со површина од 1000 метри квадратни

fitnes sala

Посебни делови за:

 • аеробен ( кардио ) тренинг,
 • кружен тренинг,
 • за слободни тежини ( специјално гумиран под ),
 • дел за партер вежби

fitnes sala

 • туш кабини
 • тоалети
 • фенови за коса
 • гелови за туширање во кабините

fitnes sala

120 сандачиња со клуч кој го добивате на рецепција

Зошто да се зачлените во Synergy?

 • Професионален кадар
 • Health Bar
 • Најнова опрема
 • Паркинг простор

ДУ Синерџи Фитнес Центар Дооел Скопје

Дејност: Издавање и управување со сопствен недвижен имот или недвижен имот земен под закуп (лизинг)

Матичен број: 6118852

Даночен број: MK4030006596933

ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)

02 24 40 025 | 02 24 40 005 | 072 23 66 26

info@synergyfitness.com.mk

Работно време: Пон-Пет 07-22ч, Саб 10-22ч, Нед 10-18ч

Designed and developed by Piksel