fbpx

Акупресура

Физиотерапевти:

Акупресура е кинеска традиционална техника со која што се регулира дисбалансот на меридијаните со помош на притисок на одредени точки на телото. Се користи за ублажување на болката, регулирање на телесната енергија и одржување на општата состојба на организмот.

Цени
Акупресура 60 мин 1.400 ден