fbpx

Емилија Трајчевска

Позиција: Фитнес Тренер
Работно искуство: 20 години
Специјализира во: Аеробик, Фитнес
Часови: Аеробик

Аеробикот е физичка активности која Ви овозможува да се доведете во добра физичка кондиција , да ја подобрите работата на срцето и белите дробови и да го обликувате Вашето тело и намалите масните наслаги.