fbpx

BeautyСалон за убавина

Галерија

Ценовник за фризура

Миење 100 ден.
Шишање 400 - 500 ден.
Виткање 500 ден.
Обликување 600 ден.

Фарбање - Услуга 300 - 400 ден.
Фарбање - корен 850 ден.
Фарбање - цела коса 1000 ден.
Бланширање 1000 - 2000 ден.

Ампула 200 - 300 - 400 ден
Шминка 2,000 - 3,000 ден.
Пакет - Шминка, Фризура и Трепки 3,500 ден
Невестинкси пакет(Шминка, Фризура и Трепки) 6,500 ден