fbpx

Spinning

Високо интензивен тренинг каде со помош на статични велосипеди, моќна и енергична музика и мотивирачки инструктор на забавен начин се подобрува кардиоваскуларната кондиција и се горат калории. Спинингот е соодветен за било кој степен на физичка подготвеност кај поединецот.

Придобивки

  • Подобрена кардиоваскуларна состојба
  • Поголемо согорување на маснотии
  • Без оптоварување на зглобовите
  • Возбудлива атмосфера
  • Низок ризик од повред
  • Подобрена сила во нозете и јадрото