fbpx

Power Pilates

POWER PILATES – комбиниран тренинг за јакнење на целото тело и добивање на посакуваната форма. Се состои од пилатес вежби со поголем интензитет кои ги зајакнуваат сите мускули, почнувајќи од нозе, задник, стомачни, па се до рамена и грбни мускули кои придонесуваат за правилно држење на телото. Со додадените кардио елементи телото дополнително се активира за топење на калории, а разните реквизити (тегови, пилатес топки..) го прават вежбањето позабавно и поефикасно.