fbpx

HIIT & Burn со Костадин

 Понеделник/Среда/Петок  20ч

Концептот е едноставен: кај  HIIT тренингот се менуваат краткотрајните интервали со висок интензитет , со интервали на активно опоравување  со помал интензитет.

HIIT трнинзите ги активираат повеќето мускулни групи. Ако сакате да постигнете добри резултати и да ги отстраните маснотиите во краток временски период, HIIT е одличен за тоа.

HIIT трае од 30 до 40 минути во просек, и од почеток до крај тренингот се врши со полн интензитет