fbpx

Amrap fit

 Понеделник/Среда/Петок  18ч.

 Вторник/Четврток  9ч.

 Недела  15ч.

AMRAP ( as many reps as posible )претставува тренинг сесија во која за краток временски период изведуваме што е можно повеќе повторувања во склоп на дадениот тренинг преку кој стекнуваме издржливост и кондиција – фактори кои не прават посилни и поиздржливи во текот на секојдневниот живот.