fbpx

Aerobic

 Вторник/Четврток  19ч

 Сабота  10:30ч

Аеробикот е физичка активности која Ви овозможува да се доведете во добра физичка кондиција , да ја подобрите работата на срцето и белите дробови и да го обликувате Вашето тело и намалите масните наслаги.