Следи го твојот

Инстинкт

Фитнес Фитнес
fitnes
Изговорите не согоруваат

Калории

Групни активности Групни активности
fitnes
Подготви се за

Успех

Третмани Третмани
fitnes
Опушти го секој дел од

Телото

Масажа и спа Масажа и спа
fitnes
Место за вашата

Убавина

Beauty Beauty
fitnes

За нас

Спортскиот центар Synergy Fitness & Spa е отворен на 21.01.2015. Центарот е опремен со најсовремени апарати и технологија кои ќе Ви озвозможат совршен тренинг и загарантирана релаксација.

Фитнес салата е со дневна светлина, пространа, со висина поголема од стандардната, професионална вентилација, опремена со комплетната и најсовремена програма на TECHNOGYM. За Вас се грижат високо квалификувани инструктори и тренери кои ќе Ви помогнат да го постигнете саканиот резултат.

fitnes sala

Фитнес сала со површина од 1000 метри квадратни

fitnes sala

Посебни делови за:

 • аеробен ( кардио ) тренинг,
 • кружен тренинг,
 • за слободни тежини ( специјално гумиран под ),
 • дел за партер вежби

fitnes sala

 • туш кабини
 • тоалети
 • фенови за коса
 • гелови за туширање во кабините

fitnes sala

120 сандачиња со клуч кој го добивате на рецепција

Зошто да се зачлените во Synergy?

 • Професионален кадар
 • Health Bar
 • Најнова опрема
 • Паркинг простор

ДУ Синерџи Фитнес Центар Дооел Скопје

Дејност: Издавање и управување со сопствен недвижен имот или недвижен имот земен под закуп (лизинг)

Матичен број: 6118852

Даночен број: MK4030006596933

ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)

02 24 40 025 | 02 24 40 005

info@synergyfitness.com.mk

Работно време:

Пон-Пет 07-22ч, Саб-Нед 10-22ч

Designed and developed by Piksel