Спортска

Спортската масажа е наменета за подобрување на издржливоста и еластичноста.Со длабоки и динамични движења, се опушта телото,истовремено се јакнат парцијалните делови на кои се прави масажата. Спортската масажа е добра за луѓе со повреди, хронични болки или ограничен опсег на движења.

Цени

 • СПОРТСКА МАСАЖА 25 мин
  1,000.00 ден
 • СПОРТСКА МАСАЖА 50 мин
  1,500.00 ден
 • СПОРТСКА МАСАЖА 50 мин (ПАКЕТ ОД 5 МАСАЖИ) 20%
  6,000.00 ден
 • СПОРТСКА МАСАЖА 50 мин (ПАКЕТ ОД 8 МАСАЖИ) 30%
  8,400.00 ден

Физиотерапевти

Rезервирајте ја вашата масажа на
 ☎️ 02 244 0005

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

 • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
 • www.synergyfitness.com.mk
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)