Мануелна лимфна дренажа

Мануелна лимфна дренажа е терапија за детоксикација на организмот. Со стимулирање на лимфните јазли се врши деблокада на лимфните канали и крвни садови. Помага при намалување на отоците и болките во телото настанати како последица на насобрана лимфа и метаболити.

Цени

 • ЛИМФНА ДРЕНАЖА (целосна)
  1,000.00 ден
 • ЛИМФНА ДРЕНАЖА (парцијална)
  550.00 ден
 • Мануелна лимфна дренажа
  5,000.00 ден

Физиотерапевти

Џингова Марија

Rезервирајте ја вашата масажа на
 ☎️ 02 244 0005

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

 • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
 • www.synergyfitness.com.mk
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)