Spinning

Високо интензивен тренинг каде со помош на статични велосипеди, моќна и енергична музика и мотивирачки инструктор на забавен начин се подобрува кардиоваскуларната кондиција и се горат калории. Спинингот е соодветен за било кој степен на физичка подготвеност кај поединецот.

Придобивки

  • Подобрена кардиоваскуларна состојба
  • Поголемо согорување на маснотии
  • Без оптоварување зголбовите
  • Возбудлива атмосфера
  • Низок ризик од повреда
  • Подобрена сила во нозете и јадрото

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

  • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
  • www.synergyfitness.com.mk
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)