Стив Стојменов

POWER PILATES

POWER PILATES - комбиниран тренинг за јакнење на целото тело и добивање на посакуваната форма. Се состои од пилатес вежби со поголем интензитет кои ги зајакнуваат сите мускули, почнувајќи од нозе, задник, стомачни, па се до рамена и грбни мускули кои придонесуваат за правилно држење на телото. Со додадените кардио елементи телото дополнително се активира за топење на калории, а разните реквизити (тегови, пилатес топки..) го прават вежбањето позабавно и поефикасно.

Придобивки

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

  • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
  • www.synergyfitness.com.mk
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)