Бојана Петровиќ Алексова

PLYO Pilates

Плиометриката и пилатесот како вежби и двете комплетно спротивни во однос на фитнес спектарот: тие сами се ефективни на свој уникатен начин, но во комбинација ке ви заштедат време, а резултатите се брзо видливи.

Придобивки

  • Овозможува брзо и ефикасно тренирање со цело тело
  • Помага да изгради цврсто јадро
  • Подобро кардио и мускулна маса
  • Го вкључува целото тело

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

  • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
  • www.synergyfitness.com.mk
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)