POWER Cardio

TRX Functional – Интервален тренинг со висок интензитет каде со помош на TRX суспензионите каиши ја користиме гравитацијата и сопствената телесна тежина при изведување на вежбите со кои ја подобруваме силата, балансот, издржливоста и флексибилноста.

Прочитај повеќе

SPINNING

Спиннинг може да се вежба како анаеробна вежба, користејки ја енергијата од резервите и градењето на мускулна издржливост во подолг временски период. Сепак, постојат и аеробни придобивки. Часовите за Спиннинг вклучуваат и издржливост и кардиоваскуларни вежби.

Прочитај повеќе

PLYO Pilates

PiYo претставува совршен спој на пилатес и јога кој доведува до исфрлање на негативната енергија, ги издолжува и тонира мускулите и ја подобрува еластичноста на телото.

 

Прочитај повеќе

POWER Pilates

POWER PILATES - комбиниран тренинг за јакнење на целото тело и добивање на посакуваната форма. Се состои од пилатес вежби со поголем интензитет кои ги зајакнуваат сите мускули, почнувајќи од нозе, задник, стомачни, па се до рамена и грбни мускули..

Прочитај повеќе

FIT FUSION

Fit Fusion e тренинг што комбинира најмалку две различни дисциплини (бокс и пилатес, трчање и strength training, или јога и кардио,...

 

Прочитај повеќе

AEROBIC

Аеробикот е физичка активности која Ви овозможува да се доведете во добра физичка кондиција , да ја подобрите работата на срцето и белите дробови и да го обликувате Вашето тело и намалите масните наслаги.

Прочитај повеќе

Зумба

Зумбa е зaбaвен кaрдиo тренинг, oснoвни чекoри oд интернaциoнaлни тaнци (регетoн, сaлсa, бaчaтa, кумбијa, бaнгрa, стoмaчен тaнц, хип хoп) вo кoмбинaцијa сo aерoбични движењa. Се тaнцувa нa кoреoгрaфии oд Зумбa и Интернaциoнaлни хитoви кoи се усoвршувaaт oд чaс нa чaс. Зa еден сaaт се сoгoрувaaт oд 500- 700 кaлoрии.

Прочитај повеќе

TOTAL BODY WORKOUT

Во рутина на целото тело, ги тренирате сите поголеми мускули во вашето тело, како што се градите, грбот, рацете, хордниците и стомачните во секој тренинг. Тие вклучуваат вежби кои ги ангажираат многу од тие мускулни групи во едно движење, како сквотови, лифтови и надземни преси, кои се исто така познати како сложени движења

Прочитај повеќе

Jungle Gym

P90X® е комплетен 90-дневен фитнес систем, дизајниран да ви овозможи дојдете во најдобра форма на вашиот живот. Создаден од  интензивни вежби кои користат обука за отпор и телесна тежина, кардио, плиометрика, работа, боречки вештини и јога.

Прочитај повеќе

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

  • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
  • www.synergyfitness.com.mk
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)