Коста Спасовски

  • Позиција: Фитнес Тренер
  • Работно искуство: 15 години
  • Специјализиран за: HIIT Trainings, Strength & Conditioning Training, Body Building, Fat Loss, Functional Training
  • Часови: TRX Functional, Functional Training, Персонални Тренинзи

TRX Functional – Интервален тренинг со висок интензитет со TRX суспензионите каиши со чија помош ја користиме гравитацијата и сопствената телесна тежина при извесувањето на вежбите со кои што ја подобруваме силата, балансот, издржливоста и флексибилноста.

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

  • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
  • www.synergyfitness.com.mk
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)