Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим испратете CV со ваша биографија.Нашиот тим ке ви одговори доколку ги исполнувате условите за работната позиција.Можете да аплицирате дирекно тука  или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Работни позиции

Администратор

Кфалификации

 1. Најмалку ССС
 2. Позитивен став и одлични комуникациски вештини
 3. Одлично владеење на англискиот јазик
 4. Да владее со МЅ Office
 5. Работно искуство од областа на Продажба

Опис на работни задачи

 • Прифаќање на дојдовните телефонски повици
 • Комуникација со постоечките и потенцијалните клиенти во насока на реализација на целта на центарот
 • Примање на уплати од страна на членовите и клиентите на центарот
 • Продажба на артиклите на рецепција и на услугите на фитнес центарот

Физиотерапевт

Кфалификации

 1. Високо образование (од областа на медицината и/ или здравствено образование)
 2. Позитивен став и одлични комуникациски вештини
 3. Кондиција и мотивација за извршување на зададените задачи

Опис на работни задачи:

 • Креирање на распоред на масажи
 • Спроведување на сите масажи и третмани понудени од страна на центарот
 • Подготвување, промоција и презентација на нови видови на масажи и третмани

Фитнес инструктор

Квалификации

 1. Високо образование ( се преферира физичко образование)
 2. Позитивен став и одлични комуникациски вештини
 3. Одлично владеење на англискиот јазик
 4. Кондиција и мотивација за извршување на зададените задачи
 5. Работно искуство од областа на фитнесот

Опис на работни задачи

 • Проценување на способноста на новиот клиент во фитнес салата
 • Демонстрирање на вежби и насоки за користење на фитнес справите
 • Постојано надгледување на клиентите за да бидете сигурни дека вежбаат правилно и безбедно
 • Водење на часовите по групни активности
 • Создавање на персонална програма за вежби, начин на исхрана и начин на живот

Хигиеничар

Квалификации

 1. Основно образование или ССС
 2. Способност за индивидуална и тимска работа
 3. Професионален однос кон работата
 4. Одговорност
 5. Дисциплинираност
 6. Почитување на правила и кодекс на работа
 7. Позитивен став кон работата

Претходно работно искуство во иста или слична дејност ќе се смета како предност

Одговорности и задачи:

 • Дневно одржување, чистење и дезинфекција на објектот
 • Работење со процедури според стандардите на Друштвото

Аплицирај

Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

 • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
 • www.synergyfitness.com.mk
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)