Ценовник

ФИТНЕС

 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
  3,000.00 ден
 • 3 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 15% попуст
  7,650.00 ден
 • 6 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 20% попуст
  13,500.00 ден
 • 12 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 30% попуст
  25,200.00 ден
 • OFF PEAK - МЕСЕЧНА ЦЕНА
  2,000.00 ден
 • МЕСЕЧНА КАРТА 3 ПОСЕТИ НЕДЕЛНО
  2,500.00 ден
 • НЕДЕЛНА КАРТА
  1,000.00 ден
 • ФИТНЕС - 1 ПОСЕТА
  500.00 ден

ФИТНЕС + СПА

Мажи

 • ФИТНЕС + СПА - 1 ПОСЕТА
  800.00 ден
 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
  4,000.00 ден
 • 3 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 15% попуст
  10,200.00 ден
 • 6 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 20% попуст
  18,000.00 ден
 • 12 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 30% попуст
  33,600.00 ден
 • OFF PEAK - МЕСЕЧНА ЦЕНА
  3,000.00 ден
 • МЕСЕЧНА КАРТА 3 ПОСЕТИ НЕДЕЛНО
  3,500.00 ден
 • НЕДЕЛНА КАРТА
  1,200.00 ден

Жени

 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
  4,000.00 ден
 • 3 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 15% попуст
  10,200.00 ден

ФИТНЕС, СПА + 10 ГРУПНИ АКТИВНОСТИ

 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
  5,000.00 ден
 • 3 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 15% попуст
  12,750.00 ден
 • 6 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 20% попуст
  24,000.00 ден
 • 12 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 30% попуст
  42,000.00 ден

СПА

 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
  3,000.00 ден
 • СПА (доплата) МЕСЕЧНА ЦЕНА
  1,000.00 ден
 • СПА (доплата) 3 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 15% попуст
  2,550.00 ден
 • СПА (доплата) 6 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 20% попуст
  4,500.00 ден
 • СПА (доплата) 12 МЕСЕЧНА КАРТА (за плаќање однапред) 30% попуст
  8,400.00 ден

ГРУПНИ АКТИВНОСТИ

 • ГРУПНИ АКТИВНОСТИ - 1 ПОСЕТА
  250.00 ден
 • ГРУПНИ АКТИВНОСТИ 10 ПОСЕТИ
  1,500.00 ден
 • ГРУПНИ АКТИВНОСТИ 12 ПОСЕТИ
  1,800.00 ден
 • ГРУПНИ АКТИВНОСТИ 20 ПОСЕТИ
  2,800.00 ден
 • ГРУПНИ АКТИВНОСТИ (РОДИТЕЛ + ДЕТЕ)
  2,400.00 ден

ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНИНГ

 • ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНИНГ - 1 ЛИЦЕ
  800.00 ден
 • ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНИНГ - 2 ЛИЦА
  1,200.00 ден
 • ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНИНГ - 3 ЛИЦА
  1,500.00 ден
 • 6 ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ
  3,500.00 ден
 • 12 ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ
  6,500.00 ден
 • 24 ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ
  12,000.00 ден
 • 10 ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ + МЕСЕЧНА КАРТА ФИТНЕС
  7,000.00 ден

TOWEL CARD

 • ЕДНОКРАТНО КОРИСТЕЊЕ НА 2 КРПИ
  250.00 ден
 • TOWEL CARD - ЕДНОКРАТНО/НОВА КАРТИЧКА
  500.00 ден
 • TOWEL CARD - МЕСЕЧНА КАРТА
  300.00 ден
 • TOWEL CARD - ГОДИШНА КАРТА /2 КРПИ
  2,000.00 ден
 • TOWEL CARD - ГОДИШНА КАРТА /3 КРПИ
  3,000.00 ден

Масажи и Третмани

 • РЕЛАКС МАСАЖА 25 мин
  800.00 ден
 • СПОРТСКА МАСАЖА 50 мин
  1,500.00 ден
 • СПОРТСКА МАСАЖА 25 мин
  1,000.00 ден
 • МЕДИЦИНСКА МАСАЖА 60 мин
  1,400.00 ден
 • АКУПРЕСУРА 60 мин
  1,400.00 ден
 • АКУПУНКТУРА
  600.00 ден
 • АКУПУНКТУРА (додаток на масажа)
  400.00 ден
 • ЛИМФНА ДРЕНАЖА (парцијална)
  550.00 ден
 • ЛИМФНА ДРЕНАЖА (целосна)
  1,000.00 ден
 • TABLE THAI YOGA 60 минути
  1,500.00 ден
 • ЈАВАНСКА МАСАЖА 60 мин
  2,000.00 ден
 • БАЛИСКА МАСАЖА 60 мин
  1,800.00 ден

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Контакт

 • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
 • www.synergyfitness.com.mk
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)